Hønefoss fløy høyt etter forrige kamp mot Tromsdalen: Nye trenere, tre viktige poeng og en supporterskare som virkelig hadde samlet seg. I dag kom kræsjlandingen med 6-0-tap for Strømmen.

- Det er selvfølgelig flaut. Det går utover stoltheten vår. Andre omgang var total kollaps. Alt som kunne gå mot oss, gikk mot oss. Det kan godt være dette er det pinligste jeg har vært med på, sier en fortvilet Morten Hæstad.

Til tross for den korte tiden HBK-trener Rune Skarsfjord har vært i klubben, har han brakt med seg mye optimisme.

LES OGSÅ: Seks av ti tror HBK vinner i kveld

- Veldig pinlig

Faktisk kom det i overkant av 100 HBK-supportere til kampen, som så laget sitt bli utspilt og ydmyket av et lag som ligger like over nedrykksstreken. Nå legger Skarsfjord og HBK-spillerne seg helt flate.

- Jeg har aldri opplevd noe sånt. Jeg synes det er veldig pinlig. Da vi sprakk sånn som vi gjorde, og ikke har flere forsvarsspillere på banen, er det ikke så rart at det blir flere sjanser. Man kan ikke være bekjent med det her. Det er klart vi må beklage til HBK-supporterne, sier Skarsfjord.

SJEKK SPILLERBØRSEN: Er du enig?

- Håper de møter opp neste gang

Også Morten Hæstad er klar på at det gjør ekstra vondt å bli utspilt på den måten i en tid hvor HBK-supporterne for alvor øyner et lys i tunnelen.

- Det er ekstra kjedelig å skuffe de så mye. Med tanke på hvordan de har støttet oss, så er det kjipt. Vi får håpe at de møter opp neste gang, sukker han.

LES OGSÅ: Toppscoreren reiser med supporterne

Savnet trio

Toppscorer Roope Riski og Henrik Kildentoft var ute med suspensjon i Strømmen-kampen. I tillegg er som kjent HBK-kaptein Aleksander Solli ute med langtidsskade. Skarsfjord legger ikke skjul på at resultatet kunne blitt et annet om de var spilleklare.

- Vi savner selvfølgelig de tre. De er ekstremt viktige spillere. Når andre spillere også må ut, sier det seg selv at det blir litt tynt.

Hønefoss har nå seks poeng opp til trygg grunn etter totalkollapsen mot Strømmen. Hæstad antyder at man fortsatt sliter litt med stoltheten etter en marerittvår.

Han setter derfor pris på at HBK kan riste av seg skuffelsen hjemme mot Ranheim før fotballpausen.

- Vi får ingenting igjen for å sitte og analysere denne kampen. Vi har hatt noen vonde opplevelser i år og det sitter nok litt i, sier Hæstad.

Les hvordan kampen forløp minutt for minutt her