Fotballforbundet krever en forklaring etter Seck-trusler

Abdoulaye Seck.

Abdoulaye Seck. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Etter kampen mellom HBK og Bærum forrige helg skal HBKs Abdoulaye Seck ha truet en Bærum-spiller på livet. Nå ber Norges fotballforbund om en forklaring

DEL

Seck ble dagen derpå kalt inn på teppet til sportssjef Rolf-Magne Walstad, og situasjonen ble også fanget opp av forbundets representanter.

Hendelsen ble omtalt i en rapport til forbundet, som nå vil se nærmere på saken ifølge Budstikka.

– Nå blir begge klubber tilskrevet og bedt om å forklare det som skjedde, sier Rune Pedersen i fotballforbundet til avisen.

Vil ikke anmelde

Saken vil bli overtatt av forbundets juridiske avdeling, men utover den ønsker ikke Pedersen å gå nærmere inn på hva som sto i rapporten fra kampdelegat Kjell Borgersen.

Fordi forbundet nå tar saken, vil ikke Bærum anmelde hendelsen, opplyser daglig leder i Bærum, Tommy Westlie, til Budstikka.

Truslene skal ha kommet etter at en Bærum-spiller sparket til en vannflaske.

Uakseptabel oppførsel

Walstad fortalte tidligere i uken at Seck både var spak og ydmyk da han møtte på hans kontor, og at Seck skal ha fått beskjed om at oppførselen var uakseptabel.

Seck skal ha sagt til en Bærum-spiller at han skulle ta livet av ham.

Ifølge Budstikka skal også Bærums spiller også ha fått beskjed om at det er uakseptabelt både å si "fuck you" og å sparke vannflaske i frustrasjon. Bærum mener likevel at Secks oppførsel var mer alvorlig.

Støy rundt Seck også tidligere

Det er for øvrig ikke første gang Abdoulaye Seck havner i søkelyset for utenomsportslige ting. Etter bortekampen mot Jerv 16. mai, ble senegaleseren beskyldt for å ha spyttet på en motspiller.

Artikkeltags