Seck kalt inn på teppet etter å ha truet Bærum-spiller

Abdoulaye Seck.

Abdoulaye Seck. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

HBKs Abdoulaye Seck og Bærums Emmanuel Amarh skal ha havnet i klammeri etter gårsdagens dramatiske kampavslutning.

DEL

– Etter kampslutt griper Hønefoss’ Abdoulaye Seck tak i Emmanuel Amarh. Deretter går vi ut for å rydde opp. Mens vi rydder opp kommer det en sikkerhetssjef som er nysgjerrig. Han begynner å dytte på oss. Ifølge Amarh så melder Seck at han skal ta livet av han. Det blir litt sånn når det er mange skuffede mennesker som fyrer seg opp, sier Bærum-trener Roar Johansen til Budstikka.no.

Det framgår ikke av artikkelen i Budstikka hvor hendelsen den tidligere HBK-treneren beskriver skjedde.

Sparket til flaske

Etter det Ringerikes Blad kjenner til var det noe uro da spillerne var på vei inn i spillertunnelen.

En Bærum-spiller skal da ha sparket til en flaske, som holdt på å treffe en sikkerhetsvakt.

Tidligere i måneden ble en publikummer truffet av en vannflaske keeperen på Nest-Sotra sparket i frustrasjon. Med den hendelsen friskt i minne, reagerte vakten skarpt og ga spilleren en advarsel.

Spilleren svarte med å løfte pekefingeren opp mot ansiktet til vakten. Den første spilleren til å komme inn i situasjonen var Abdoulaye Seck.

Deretter skal alle ha forsvunnet fra det området publikum kunne se.

Innkalt på teppet

Abdoulaye Seck måtte mandag formiddag møte på sports- og utviklingssjef Rolf-Magne Walstads kontor. Ifølge Walstad var det en spak og ydmyk Seck som ga sin versjon av tumultene like etter kampslutt.

–  Jeg har sagt at dette er et helt uakseptabelt tilrop. Han har beklaget utsagnet, og har snakket med Bærum-spillerne, forteller Walstad.

Fanget opp av forbundet

Episoden ble fanget opp av forbundets representanter, og Walstad regner med den blir omtalt i deres rapport. Han avventer nå hva Norges fotballforbund eventuelt foretar seg når de får kamprapporten.

Det er for øvrig ikke første gang Abdoulaye Seck havner i søkelyset for utenomsportslige ting. Etter bortekampen mot Jerv 16. mai, ble senegaleseren beskyldt for å ha spyttet på en motspiller.

– Vi tar ikke lett på sånne ting. Derfor hadde jeg en samtale med Abdoulaye Seck etter den kampen. Vi har klare regler for god oppførsel, og opplever at våre gutter stort sett klarer seg bra. Men noen ganger går de over streken, sier Rolf-Magne Walstad.

Ringerikes Blad har også henvendt seg direkte til Seck, men har ikke fått svar.

Dramatisk før slutt

De siste minuttene av kampen i går innebar både et HBK-mål tre minutter før full tid og en Bærum-straffe, som keeper Tarjei Omenås reddet i det 91. minutt.

LES HELE LIVEREFERATET HER

LES MER OM KAMPEN: Skapte nytt HBK-håp

Artikkeltags