- Å kapre Lars ville vært fabelaktig

Tom Gulbrandsen og Lars Tjærnås fra den tiden førstnevnte var spiller og sistnevnte var trener i HBK. Nå kan de to bli trenerkolleger i HBK.

Tom Gulbrandsen og Lars Tjærnås fra den tiden førstnevnte var spiller og sistnevnte var trener i HBK. Nå kan de to bli trenerkolleger i HBK. Foto:

Artikkelen er over 10 år gammel

Tom Gulbrandsen mener Lars Tjærnås ville vært en ideell sparringpartner i et trenerteam.

DEL

- Ingen er bedre enn Lars til å kommunisere. Der er han en av Norges aller beste trenere, sier Tom Gulbrandsen til Ringerikes Blad.

- En fantastisk mann

Han mener hans tidligere sjef ville vært en meget positiv tilvekst for en klubb som Hønefoss.

- Lars Tjærnås har tidligere vist at han er en fantastisk mann for klubben. Å kapre Lars ville vært fabelaktig for Hønefoss, sier Gulbrandsen.

Fokus på kamp

Han presiserer at han i disse dager kun har fokus på det som skal skje på banen med HBK - ikke det som skjer utenfor.

- Fokuset er på Vålerenga onsdag og Sandefjord søndag.

- Men jeg kan si så mye at Lars og jeg alltid har hatt et godt forhold, og i forhold til meg og min eventuelle videre trenerutdannelse, ville Lars vært en fantastisk sparringpartner, sier HBK-treneren.

Taus om Tjærnås

I et intervju med NTB mandag gjorde styreleder Bjørn Hamborg i HBK Toppfotball, det helt klart at styret ønsker seg Tom Gulbrandsen med videre. Dermed er det lett å spekulere i den videre kabalen.

Hamborg nekter plent å kommentere et eneste navn, men opplyser til Ringerikes Blad at klubben nå har fire-fem navn med i "finaleheatet." Han vil ikke uttale seg om Lars Tjærnås er med i "finalen".

Rask løsning

Det Hamborg imidlertid presiserer, er at man ønsker en snarlig løsning.

- Vi har styremøte i HBK Toppfotball onsdag 12. mai, og håper å ha avklart trenerspørsmålet innen den tid. Men navn kan du ikke få, sier Hamborg til Ringerikes Blad.

Artikkeltags