HBK og Skeid 2 spiller begge på samme nivå, det fjerde i Norge. Sånn sett skulle lagene stå godt til hverandre.

Jevnt på AKA

Det gjorde de også. Jevnt spill uten scoringer helt til det siste spilleminuttet – etter at ingen av lagene hadde klart å putte ballen over målstreken. Men like før fløyta gikk for full tid var gjestene fra hovedstaden gavmilde nok til å hjelpe vertene med å finne nettmaskene. Dermed var det et selvmål som skulle bli det tellende resultatet – 1–0 til HBK.

Skudd i tverrligger

Foruten selvmålet, som kom etter press fra Groven og Colic, hadde samme Colic et skudd i tverrliggeren.

Gledelig for HBK var at førstemålvakt Flasza var tilbake etter langt skadeavbrekk, og vartet opp med flere gode redninger.

Bra forsvarsmessig

– Vi gjør en bra kamp forsvarsmessig, men vi jobbe med mer med det offensive. Det har vi ikke prioritert så veldig så langt. Forhåpentligvis kommer det når vi jobber mer med den delen av spillet framover. Ellers synes jeg vi gjør mye bra, kommenterte Alexander Groven til honefossbk.no

Stort sett fullt lag

Hjemmelaget mønstret stort sett hele spillergruppa til kampen mot Skeid. Den besto av:

Trym Strandberg, Grzegorz Flasza, Valgeir Arni Svansson, Durim Muqkurtaj, Lars Rydje, Oskar Elias Wang, Alexander Groven, Sander Maala, Amar Colic, Daniel Berg, Omar Fonstad el Ghaouti, Arnór Gauti Ragnarsson, Samaran Satheeskumar, Mads Volden, Sigurd Svendsen, Daniel Kronstad, Ahmed El Amrani, Daniel Bakken og Sivert Bukten.

Dette var HBKs fjerde treningskamp, og laget har slått Brumunddal, Bærum, Skeid 2 og tapt for Ørn Horten.

Neste treningskamp spilles mot Fram Larvik lørdag.