Gå til sidens hovedinnhold

Basketgutta til HBBK tapte klart for Bøhler

Artikkelen er over 4 år gammel

Feil på feil ødela for Hønefoss BBKs gutter 2000. mot Bøhler, som til slutt vant 65–43.

Hønefoss BBK tok imot et sterkt Bøhler i Hønefoss Arena. Laget har en god sammensetning av høye, teknisk gode og disiplinerte spillere, så HBBK-spillerne ventet knallhard kamp.

HBBK viste i første halvdel av første periode at de kan henge med de fleste når de spiller opp mot sitt beste, men Bøhler dro noe ifra på slutten av perioden til ledelse 12–5.

Dette skyldtes i første rekke for dårlig uttelling på gode forsøk for Hønefoss-spillerne, men også at laget tidlig fikk for mange feil på sentrale spillere.

Hjemmelaget kjempet seg innpå Bøhler i andre periode, men Bøhler fikk noe «sure» poeng på slutten av perioden, og ledet 29–20 halvveis.

Selv om HBBK måtte «benke» Anders Minde på grunn av feiltrøbbel, klarte gutta å kjempe seg innpå nok en gang i tredje periode, til 30–35 halvveis i perioden.

Da Tobias Bråten og noe senere Vegard Bonsaksen fikk feiltrøbbel, fikk Bøhler for mye «spillerom», slik at de fikk opparbeidet en ledelse på 45–33 før siste periode.

I den siste perioden, med Anders Minde på banen igjen, knappet laget innpå nok en gang, men da han måtte ut med fem feil, gikk det Bøhlers vei igjen. Gjestene fra Oslo kunne dermed reise hjem med en solid 65-43-seier, mens HBBK-spillerne følte at tapet var for stort i forhold til et som hadde skjedd underveis. HBBK-spillerne bekreftet at det må jobbes hardt for å kunne henge med bedre i returoppgjøret i Oslo.

HBBKs lag: Tommy Stenberg (4 p), Vegard Bonsaksen (23 p), Michael Sarkkinen (9 p), Håkon Rolfsøn (2 p), Tobias Bråten (3 p), Adrian Huse, Marius Rasmussen (2 p) og Anders Minde.

LES OGSÅ: Bare nesten i NM-kvalifisering

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.