– Jeg passerte en bom på Djupsjøveien på Norefjell, hvor jeg ikke kunne se noen annen mulighet for betaling enn automatisk registrering av bilens reg nr. Når fakturaen kommer, er den ikke pålydende de kr 60,- som ble oppgitt som avgift ved bommen, men er økt med administrasjonskostnader på kr 51,20, samt mva., slik at summen nå er kr 124 kroner. Altså mer enn dobbelt så mye som det skulle ha kostet! Det må være mulig å kunne betale manuelt, med penger og/eller kort. Dette er landeveisrøveri, skriver Vebjørn Stenberg til Direkte linje.

LES OGSÅ: Jan raser mot bomstasjon mellom Hønefoss og Jevnaker: – Håpløst å betale 8.600 kroner for å kjøre på gammel vei 

Unødvendig hærverk

– Til dere som gikk hjem fra byen over Vesterntangen natt til søndag. Det var litt av noen karstykker dere klarte i hager og gårdsplasser langs veien. Håper dere også kommer til å eie noe en gang i framtiden, som andre finner det morsomt å herje med. Forresten røyk også troen på at jenter ikke gjør slike rampestreker. Men der alkoholen renner inn, renner vettet ut. Finnes det et snev av samvittighet burde dere stå fram, men det er vel for mye å vente. Jeg ber naboer langs gata å låse fast alt de eier og ønsker god sommer! Hilsen irritert beboer.

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no