– En liten sak: Er det ikke en fordel om all parkering i Hønefoss er gratis en liten stund? Penger/kort bør helst unngås i disse smittetider! Ikke for egen del dette – jeg har ikke parkert i Hønefoss på tre uker, så kanskje det er gratis, ikke vet jeg! Det er Åse Hamborg som skriver dette til Direkte linje.

LES OGSÅ: Hadde betalt, men fikk likevel P-bot: – Appen hengte seg opp

– Viktig å være sosial

– Det er veldig viktig å fortsette å være sosial i disse korona- og frykttider. Jeg merker at mange har angst. Den blir ikke mindre av å bure seg inne, slutte å slå av en prat etc., men heller verre. Tar man de vanlige forholdsregler er det et stort pluss å gå på besøk, eller få besøk. Må folk fortsatt være velsignet tross tunge tider, sier en mann med omtanke for kreti og pleti rundt oss.

– Takk for omsorgen

– Jeg ønsker å takke for den gode omsorgen vi nyter på Hønen gård bo- og mestringssenter under koronakrisen. Ringerike kommune bør gi omsorgspris til Hege Lund Johansen, som er daglig leder her, sier Åge Andersen.

Ringerikskraft

– Vedrørende Ringerikskraft og saken i Ringerikes Blad om at de hadde sitt laveste overskudd på åtte år: Det kan ikke være kommunens intensjon å drive business utover det ganske land pluss Sverige og sitte igjen med 4,5 prosent i dekningsbidrag av en omsetning på 1,2 milliarder. Dette mener jeg er ren gambling med arvesølvet til Ringerikskraft. Formålet for Ringerikskraft må være å sikre strømleveranser i distriktet og ha billig nettleie for næringslivet og privatkunder, mener Tor Bråthen.

LES OGSÅ: Laveste overskudd på åtte år for Ringerikskraft: – Forklaringen er sammensatt

– Sikkert vårtegn

– På tur i Oppenåsen i Heradsbygda palmesøndag så jeg mange plogformede formasjoner med kortnebbgås på veg nordover. Det er et majestetisk syn som fascinerer meg hvert år. De benytter seg av aerodynamiske prinsipper i sin plogform for å spare energi, og de veksler på å flyge først, da det krever mest energi. I tillegg skravler de verre enn en kvinneforening. Hva de skravler om, skal være usikkert, men det er vel en diskusjon om hvem som skal flyge først i «plogen». Et oppløftende syn i disse koronavirus-tider, skriver Olav Bjotveit til Direkte linje.

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no.