Gå til sidens hovedinnhold

Grand Prix-anmeldelser og dømming | Karl A. Mortensen

– Jeg er ingen musiker, og har heller ingen kompetanse til å bedømme musikk, men har derimot brukbar oppdragelse, skriver Karl A. Mortensen.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg viser til omtaler av Lasse Evensen i Ringerikes Blad, og slutter meg til kommentarene om bedømmingen og «dømmingen» Anders Grønneberg har av Haukelands (TIX) innsats i MGP deltagelsen.

Trodde ikke det var mulig å lire av seg så mye usaklig tale av Grønneberg, som mener seg å være både seriøs, vennlig og snill, i hvert fall ingen slem fyr, som han selv sier.

Oppdragelse og sunn fornuft

Jeg er ingen musikker, og har heller ingen kompetanse til å bedømme musikk, men har derimot brukbar oppdragelse, medmenneskelighet og sunn fornuft.

Lasse Evensen setter så fine og rettferdige ord på det Grønneberg mener er god journalistikk. Rettferdighetssans må være et fremmedord i Grønnebergs vokabular.

Hans ordbruk må da tilhøre en gruppe mennesker som ønsker å provosere, hovere og vise forakt for andres syn og meninger.

«Betyr ikke at dritt er bra»

Siterer noe av hans uttalelse etter finalen: » Var ikke i tvil om at Haukeland (TIX) ville få mange stemmer, for han har en fanskare og et veldig stort publikum. Men at en million fluer liker dritt, det betyr ikke at dritt er bra».

Altså de som stemte på TIX sammenligner Grønneberg med fluer, seriøs anmelder dette.

For de med rettferdighetssans, anbefaler jeg på det sterkeste å lese innleggene til Lasse Evensen, det gjør så godt å få satt ord på alt det useriøse og urettferdige musikkanmelder Anders Grønneberg klarer å få ut av sin munn.

Kommentarer til denne saken