Gå til sidens hovedinnhold

Gikk du glipp av ShowBoiz? Ikke fortvil – nå er de tilbake

Alexander Langset, Bjørnar Reime, Mikkel Gythfeldt og Eirik Stiksrud leverte et forrykende show i mai. Som mange ikke fikk med seg. Men fortvil ikke. Torsdag 15, fredag 16. og lørdag 17. juli får du sjansen igjen. Og den vil du ikke gå glipp av.

Denne kvartetten av nemlig lang fartstid som entertainere bak seg og foran seg. Innen sceneopptredener, musikaler, populærmusikk og dans. Nå har de sett det sammen til et show som er temmelig nyskapende i sin sjanger.

Nytt konsept

Det er ikke revy. Det er ikke konsert. Det er heller ikke musikal. Og ikke standup. Men det er alle disse elementene og mere til som lager dette til noe du garantert ikke har opplevd før. I samspill med en 300» LED-skjerm der engelskboende Eirik får muligheten til å tilbringe en helaften sammen med gutta og publikum.

Proft og lekent

Jørn Dahl i TBA (To be announced) er veldig glad for å ha gutta tilbake på scenen når Hønefossrevyen tar fortjent sommerferie en periode. Og han håper at de kanskje kan finne tilbake til Gledeshuset til høsten. Han snakker varmt om showkonseptet og utøvelsen gjengen står for.

– Folk kommer til å bli overrasket. Dette er proft og lekent!

Dette skrev vi om premieren:

Anmeldelse: Magisk framført show, ShowBoiz!

Bildeserie

Se bildene fra Showboiz-showet her

Kommentarer til denne saken