Gabriela Socha begynner å bli et mer kjent fjes i by -og butikkbildet i Hønefoss. I de siste årene har hun jobbet på henholdsvis Vero Moda og Jack & Jones. Begge butikkene er med i kjeden Bestseller.

LES OGSÅ: Cornelia (35) åpner ny butikk på Kuben

Klatrer i gradene

Det siste året har 24-åringen tilbrakt som assisterende butikksjef. Da lederstillingen ble ledig, nølte hun ikke med å søke; noe som viste seg å være lurt.

– Jeg trives veldig! Det er bare noe med Bestseller jeg liker veldig godt, sier hun.

Socha er opprinnelig fra Ål i Hallingdal, men flyttet til Hønefoss for knappe seks år siden for å studere mot en bachelor i markedsføringsledelse ved USN.

LES OGSÅ: Slår sammen Kuben-butikker: – Vi vil ivareta personalet

Selv om den unge sjefen bare er 24 år, har hun rukket å få solid erfaring i butikkbransjen:

– Jeg startet i Vero Moda da jeg var rundt 20, og jobbet der i rundt tre år. Så søkte jeg meg til Jack & Jones, og nå er jeg butikksjef.

– Det er veldig moro å selge herreklær, tilføyer Socha.


Nye oppgaver

Hun er noe usikker på hvorfor valget akkurat havnet på Jack & Jones og herreklær, men tror hun i grunnen bare hadde behov for å gjøre noe litt annet:

– Selv om jeg trivdes veldig godt på Vero Moda, tror jeg bare at jeg trengte en forandring, og da ble Jack & Jones et veldig godt valg, forteller hun.

Som butikksjef følger dog andre oppgaver enn kundebehandling og ordning i butikken. I tillegg til å ta seg av den daglige driften, søker hun nå også etter engasjerte ansatte.

– For tiden ser vi etter to blide ekstrahjelper som ønsker å bidra, så vi håper noen vil søke, avslutter Gabriela Socha.