Gå til sidens hovedinnhold

Fra vidda til Vegas til Hønefoss

Artikkelen er over 2 år gammel

Det blir folkelig revyhumor fra det høye nord når Honningsvågrevyen gjester Hønefoss fredag.

Showet «Fra Vidda til Vegas» byr på Honningsvågrevyens Finn Arild Selnes som møter Elvis & Arnt Hjalmar og spilles på Byscenen Ringerike Kultursenter.  Showet er et fartsfyllt, humoristisk og musikalsk show i beste Honningsvågrevy-ånd.

30 forestillinger

Høsten 2018 har showet spilt 30 forestillinger fra Oslo i sør til Båtsfjord i nord, for stort sett stappfulle hus. Det er blitt mottatt av publikum med stor jubel. Arnt Hjalmar (alias Stein Arild Olaussen) og Finn Arild Selnes (alias Samen) er kjent fra mange års samarbeid i Honningsvågrevyen.

 

Nå har de tatt steget videre og slått seg sammen med selveste Elvis, som etter mange år oppe hos Vårherre er kommet ned igjen for å hjelpe de sobre herrene på den smale sti. Herrene tør ikke garantere tørre seter, men gir dog rundhåndet lattergaranti til sitt kjære publikum.

Årets latterbombe?

Ifølge flere kritikere og et begeistret publikum er dette er årets latterbombe. Hva Arnt Hjalmar, i Stein-Arild Olaussens skikkelse og Finn Arild Selnes står for, er kanskje kjent for de fleste. Men det loves at Elvis, i Thor Erling Kornes skikkelse vil ta pusten fra de fleste med sine eminente sangferdigheter.

 

Med seg i ryggen har herrene et meget kompetent band under ledelse av kapellmester Tom Rønningsveen - blant annet kjent som kapellmester for Queentributen «The Show Must Go On» med Åge Steen Nilsen.

Kommentarer til denne saken