– Det er vel bortkastet å bruke blinklys når man selv vet hvor man skal. Virker som mange tenker slik. En annen ting er at førere av stikkontaktbiler har en del fritak. Gjelder det også bruk av blinklys? Hilsen Steinar.

LES OGSÅ: En reise i frustrasjon fra sykehuset til gummikrysset | Jim Gallagher

Verdens beste

– Hvis Ringerike kommune kunne engasjert verdens beste mannlige vokalist, skulle jeg gjerne ha ofret trygden min. Han heter Dimash Kudiabergen og er fra Kashakstan. Få han hit, og jeg blir glad, sier Petter Erik Ruud.

Debattleder i lokalavisen!

Utrolig bra at vi har debattleder Øyvind Lien, og en lokalavis som tør å ta stilling til årets viktigste sak: Nedleggingen av Hønefoss skole. For vi har mer enn nok av ulne media, der man føler seg dummere enn klokere etter å ha spandert noen minutters oppmerksomhet. Her skårer avisen gull med sitt engasjement. For det er vel ellers nettopp engasjement politikerne har for lite av på Ringerike, når de klubber igjennom flere svært ukloke vedtak. Det rundt nedleggingen av Hønefoss' eneste virkelige sentrumskole. Stå på videre Ringerikes Blad, vi trenger folk og en lokalavis som tør, sier Sindre Nørgaard.

LES OGSÅ: Folkemøte med begrenset taletid | Einar Kristiansen

Forbudt trøst

Ikke engang Gud får barn lenger tro på.

Hva har de da å holde fast ved i denne verdens kaos?

«Kjære Gud jeg har det godt

Takk for alt som jeg har fått

Du er god du holder av meg

Kjære Gud gå aldri fra meg

Pass på liten og på stor

Gud bevare far og mor

Amen»

Alle har vi vært barn som har glemt hvor vi kommer fra.

Anette Morén, Hole


Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no.