Gå til sidens hovedinnhold

– Flere fikk parkeringsbøter på 17. mai

Artikkelen er over 2 år gammel

Live Sandum fra Jevnaker var i Hønefoss på 17. mai, og registrerte at det var gratis parkering på kommunale parkeringsplasser. Men på Thoresen-parkeringen så hun at flere fikk bøter.

– Det synes jeg er helt forferdelig, og dårlig gjort på Norges nasjonaldag, sier Sandum, som selv hadde parkert på kommunal plass og ikke var blant dem som kom tilbake til en gul lapp under vindusviskeren.

En stor takk

– Jeg ønsker å rette en stor takk til Ringerike sykehus avdeling I4 Kreftavdelingen, for stor omsorg og pleie ved min brors bortgang. Samtidig vil jeg takke til alle som viste meg omtanke og varme hilsener i forbindelse med hans bisettelse, sier Ellen Strøm Fiane fra Hønefoss.

Pent pyntet på Hønefoss skole

Det var festlig pyntet både utenfor og innenfor på Hønefoss skole til 17. mai av elever og lærere. Jeg håper at dette gjentar seg i mange år framover, skriver Egil Eriksen til Direkte linje.

Er insekthotell lureri?

– Har noen slike insekthotell hvor noen insekter har tatt bolig i? Har hatt dette i flere år, men ingen insekter. Er det bare lureri? Hilsen en på Vesterntangen som har forsøkt.

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

Kommentarer til denne saken