Gå til sidens hovedinnhold

Får de omtale som fortjent? | Kristian Stokdahl

Nå er sikkert ikke en temperert ishall det folk flest lengter mest til i det sommeren står for døra, men for de som skaper opplevelser der inne i vinterhalvåret gjøres den viktigste jobben akkurat nå.

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det handler om å skape et godt produkt, men også å bygge forventninger.

LES OGSÅ: Panthers klare for eliteserien: – Mye følelser nå

I det arbeidet spiller også media en rolle.

Mye har skjedd

Faktisk har det skjedd ganske mye siden sist sesong definitivt var over, og blikket på nytt skal rettes mot spill på øverste nivå for Ringerikes iskrigere.

Men du skal nok ha vært noe over middels interessert for å ha fått med deg så mye mer enn at legenden Kristoffer Melin har tatt med seg samboer Katrine Finnerud tilbake til sine egne hjemtrakter og ikke blir å se på isen kommende vinter.

Strategien virker i hvert fall klar - Ringerike skal bli klubben noen av de aller mest lovende norske hockeyspillerne fra både øst og vest skal få muligheten til å ta store steg videre i, eller kanskje bli nye kontinuitetsbærere.

Tøffe prioriteringer

Så vet jeg av egen erfaring at det er tøffe prioriteringer i journalisthverdagen, det er mange som vil ha omtale og mener de fortjener det aller mest.

Les også

Narvik engasjerer kjent advokat i kampen om eliteseriespill

Samtidig er lærdommen at det ikke nødvendigvis er gedigne oppslag som skal til hele tiden.

Bare det å vise interesse, og at man tar den innsatsen som legges ned på alvor, er med på å skape et bedre grunnlag for også å få tak i de gode historiene når det skal lages noe større.

Heldigvis er det tid til å komme på sporet igjen ennå, men det er sikkert best for alle om man høre litt om ståa og se noe annet enn Tin-Tin-frisyren til Martin Boork før vi skriver 20. september også dette året.

Les også

Anders Jacobsen (35) må utsette nyåpning på Helgelandsmoen: – Frustrerende og vanskelig

Kommentarer til denne saken