I kveld fredag spiller det nyetablerte rockebandet Everbloom Valley på Lloyds! De er en ung og frisk rockekvartett startet opp vinteren 2022. Bander spiller spennende og energisk rock med nikk til lyden av det californiske 60-tallet, britiske 70-tallet og til eminente band som Supergrass og Motorpsycho.

Everbloom Valley består av de lokale gutta Gert Aanje (Vokal og Bass), Tomas Pereira (gitar), Reidar Liell Rokseth på orgel og Alf Kippersund Nordseth på trommer. Gert og Reidar har tidligere spilt i rockebandet The Pricks, som både har hatt konserter innelands og utenlands. Alf kan man også høre som trommeslager i bandet Villskudd, og Tomas og Reidar har sammen spilt i Bandet Bøljen tidligere, og jammet sammen på flere Open Mic kvelder på Lloyds.

Med seg som support band har de fantastiske Simon Moholt & Pilgrim. Både Everbloom Valley og Simon Moholt & Pilgrim er signert av Cult Kaos. du kan lese mer om både Everbloom Valley og Simon Moholt & Pilgrim på www.cultkaos.no

21. Mai slapp Everbloom Valley sin aller første singel med debutkonsert på Gamla og senere i sommer slipper de sin første EP «Bound for Mexico» med releasekonsert på Dattera til Hagen i Oslo, men før det er de klare for å rocke på hjemmebane!