Gå til sidens hovedinnhold

Etterforsker mulig drap i Hokksund: – Tror det er en kriminell handling

Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet har søkt med hundepatruljer etter at en mann i 70-årene ble funnet død på gata i Hokksund. Dødsfallet etterforskes som et mulig drap.

ØVRE EIKER: Mannen ble funnet i 19.30-tiden på gaten ved Loe Bruk i Hokksund sentrum. Vedkommende ble behandlet av ambulanse på stedet, men ble erklært død klokken 20.24.

Politiet bekrefter at de etterforsker saken som et mulig drap, opplyser politiadvokat Ann Iren Svane Mathiassen i en pressemelding.

– Vi tror det dreier seg om en kriminell handling. Nå jobber vi med å sikre spor på åstedet og i nærområdet, i tillegg til avhør av vitner, sier politiets innsatsleder Tom R. Skuggedal.

Gikk tur med hunden

Skuggedal ønsker ikke å kommentere hvilke skader mannen er funnet med, men avkrefter at hendelsen kan knyttes opp mot et trafikkuhell.

– Det er ingenting som tyder på det, sier han.

I pressemeldingen opplyser politiet at mannen, som er fra Hokksund, var ute på tur med hunden sin da hendelsen fant sted.

– Han har vært ute og gått med hunden, og har trolig vært innom Coop Extra i Hokksund for å hente en pakke litt etter kl. 19.00, sier Svane Mathiassen.

Bevæpnet aksjon

Ifølge Drammens Tidendes reporter på stedet har politiet gjort søk med hundepatruljer i området helt siden mannen ble funnet. Dette søket foregikk fortsatt i 23-tiden. Flere av patruljene skal også ha vært bevæpnet.

Nå ønsker politiet tips fra publikum:

– Politiet er blant annet interessert i biler påmontert dashbordkamera og som har kjørt i området ved Loe Bruk mellom klokken 18.30 og 20.30 om å sikre eventuelle opptak og overlevere disse til politiet.

Veien er sperret av i krysset Lyngveien/Drammensveien, og fra rundkjøringen ved Hokksund togstasjon i forbindelse med hendelsen.

Kommentarer til denne saken