Gå til sidens hovedinnhold

Er du lei av snøen nå?

Artikkelen er over 2 år gammel

Det har snødd en del de siste dagene. Lørdag formiddag snør det lett i Ringeriksregionen. Er du lei av å måke, kan du trøste deg med at det snart blir en pause i snøværet.

Lørdag skal det bare komme litt snø. Yr.no melder om rundt en centimeter med snø, det lette snøværet vil vare fram til i 17-tiden lørdag. Så tar snøværet en god pause for verken søndag eller mandag er det meldt snø her i distriktet.

Skal du ut og kjøre bil er det viktig å kjøre forsiktig og avpasse farten etter forholdene. Temperaturen er rundt null grader og med nedbør i Hønefoss-området. Det kan fort bli glatt på veiene.

Politiet har ikke meldt om trafikkulykker i vårt distrikt, men det har vært flere ulykker i både Asker, Bærum og Oslo lørdag morgen og formiddag og krevende kjøreforhold. Meteorologene har sendt ut obsvarsel om vanskelige kjøreforhold lørdag, blant annet for Buskerud.

Derimot ser det ut til å bli kaldere fra lørdag kveld, og natt til søndag kan det komme ned i ti minusgrader. Det blir generelt litt lavere temperaturer framover, men forholdsvis mildt midt på dagen.

Tirsdag og onsdag blir det fort behov for å finne fram snøskuffa igjen. Da skal snøen lave ned igjen. Tirsdag meldes det om åtte millimeter nedbør og onsdag 14 millimeter. En tommelfingerregel er at en millimeter nedbør gir omtrent en centimeter snø.

Kommentarer til denne saken