Gå til sidens hovedinnhold

Er du abonnent? Nå får du tilgang til mange flere aviser!

Artikkelen er over 1 år gammel

Mandag får alle Ringerikes Blads abonnenter beskjed om at de kan få tilgang til langt mer innhold.

Dette betyr at de som abonnerer på Ringerikes Blad nå får tilgang på innhold fra rundt 70 lokalaviser rundt om i store deler av landet.

I disse tider er informasjonsbehovet enormt, og det å kunne lese nyheter fra en annen geografi kan være høyst relevant for mange. Derfor vil abonnenter nå få mulighet til å aktivere en slik tilgang. Det betyr eksempelvis at Ring Blads abonnenter kan følge nyhetsbildet i Elverum, via Østlendingen - eller på Røros via Arbeidets rett. Kanskje er det mest aktuelt å lese nyheter fra Drammen? I såfall er Drammens Tidende også tilgjengelig.

Alle abonnenter får nå tilsendt en e-post hvor tilgangen kan aktiveres. E-post sendes ut mandag.

– Aldri tidligere har våre lesere og abonnenter hatt større behov for informasjon. Unntakstilstanden som er oppstått som følge av korona-pandemien gjør at avisene må utøve sitt samfunnsansvar og sin rolle som nyhetsformidler på en særskilt måte, sier Anders Opdahl, konserndirektør i Amedia.

Tilgangen til alt plusset innhold fra hele Amedia-universet vil være tilgjengelig til utgangen av april og gjelder for privatpersoner med abonnement.

– Det ene er hva som skjer lokalt der man bor. Men faktum er at begrepet «lokal» i dagens situasjon får en litt annen betydning. Norge knyttes tettere sammen i en slik kritisesituasjon, og nyheter om viruset, og konsekvensene av dette, har en universell relevans. Det ønsker vi å komme i møte, sier Opdahl til Medier 24.

Her kan du aktivere tilgangen: www.ringblad.no/abo/info/plussalt

Kommentarer til denne saken