Gå til sidens hovedinnhold

En viktig jobb å gjøre | Svein Løchsen

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Sykkel og gangveien mellom Coop Extra og Tors vei i Heradsbygda fikk ifjor en høyst tiltrengt oppgradering ved at gammel asfalt ble fjernet, jevnet ut og gjort bredere med et lag av oljeblandet grus på toppen.

Veien er mye brukt og resultatet ble svært bra. Imidlertid - i vinter ble en del av autovernet i svingen fjernet pga gravearbeid og har ikke blitt montert på plass igjen.

Syklister i høy fart ovenfra ( i sær skoleungdom ) har problemer med nittigraders svingen pga grusen og det vi naboer nå frykter er at en velt kan føre til at syklisten tipper utfor den tre meter høye skråningen ned mot Tryms vei. Så langt har de heldigvis veltet oppe på veien.

Vi skulle ønske at sykkel/gangveien nå settes istand og ble som andre sykkel/gangveier i distriktet. Det vil si at autovernet kommer på plass, den i stykker kjørte bommen blir erstattet med ny (den har stått slik nå i 3-4 år) og at vi får lagt skikkelig asfalt nå når veien har «satt» seg.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.