– Da min far fikk den tunge beskjeden om at det ikke var noe å gjøre med sykdommen og at han ikke hadde lang tid igjen, ba han om å kunne få dø hjemme hos seg selv. Han fikk tillatelsen ved at vi søsknene stilte opp, dvs. at han ikke var alene i huset. Hjemmehjelpen kom fire ganger, morgenstell/ medisiner, formiddagen, ettermiddag litt stell og medisiner, til slutt kveldsbesøket. For en gjeng! Min far var ikke noen lettvekter, heller tvert imot. Han måtte flyttes på i sengen flere ganger i løpet av dagen, det fiksa de med glans. Det er mye jeg kunne ha skrevet, men kort oppsummert: Dere gjorde hans siste dager til noe spesielt og for meg og mine søsken, uforglemmelig. Ringerike kan prise seg lykkelig for at de har så flotte arbeidstakere i Hjemmehjelpen. Lykke til videre alle sammen. Gudmundur Klemensson

– Søppel på Eggemoen

– Jeg en av de mange som benytter Eggemoen som friluftsområde, men jeg blir irritert/direkte forbannet når jeg ser hva noen kaster fra seg i naturen. Gamle bildekk, plastposer og verste av alt – hundebæsjposer man knytter opp på kvister. Hva er det noen hundeeiere tenker med ... hode eller andre deler av kroppen? Skjerp dere! Det er Alf Gunnar Gulbrandsen som sier dette til direkte linje.

– Takk

– Vil takke Meny på Kuben som har oppe en time mellom 8 og 9 på hverdager, for dem som er i risikogruppen. Tusen tusen takk, sier Lisbeth Aasheim.

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no.