Elmar Karlsen til minne

MINNEORD: Elmar Karlsen døde ble bare 62 år gammel

MINNEORD: Elmar Karlsen døde ble bare 62 år gammel Foto:

Av

Vår gode venn og bandmedlem Elmar Karlsen døde bare 62 år gammel.

DEL

Minneord Det var med sorg vi mottok budskapet om at Elmar hadde forlatt oss. Elmar hadde slitt med kreft de seneste årene og han fortalte oss på en øvelse i sommer at han nok ikke kunne være med oss særlig lenger.

Du virket fortsatt i god form når vi hadde vår siste gåtur sammen før sommeren, og vi ville så gjerne at du skulle være med oss når vi skal spille i Bysalen i mai 2021. Du som hadde vært vår trofaste trommis i mange tiår. Men dessverre gikk det rask nedover de siste månedene.

Vi ble kjent med Elmar allerede på barneskolen der han begynte sin trommekarriere i Ullerål skolekorps. I ungdomsskoletiden (1973 – 1974) spilte vi sammen i vårt første band. Øvingslokalet var et kjellerrom på Hov ungdomsskole. Det skulle vise seg at Elmar raskt ble en ettertraktet trommeslager og han jobbet med mange band og musikkonsepter opp gjennom årene.

Elmar var en gledesspreder, han hadde alltid noen morsomme replikker i hyggelige lag. At du skulle forlate oss så tidlig ble tungt å fatte, men veien fra livet til døden kan noen ganger være kort. Våre tanker går til dine nærmeste Nina, Ada og Amund.

Vi takker så mye for smil, musikk og gode minner Elmar!

Erik Øveren og Kjell Karlsrud på vegne av dine gode venner i «Fantasy» og «Søndre Torg».

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken