Saga er musikklærer ved Ringerike folkehøgskole. Han har musikkutdannelse fra Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA) og har jobbet som freelancekeyboardist og musikklærer i mange år. Han har spilt fast med blant annet Karpe Diem.

– Jeg får ærefrykt

Saga uttaler til VG at han har spilt med mange i denne gjengen ganske lenge, i forskjellige TV-prosjekter og diverse.

– Så har det bare ballet på seg, og jeg havnet her. Jeg startet i husbandet i «Sommertid» og har vært innom «The Voice» og Idol», og spiller for en del artister. Jeg får ærefrykt av å overta etter det forrige bandet, og må si det er stas å ta over arven etter dem, innrømmer han.

 

Ydmyke musikere

De øvrige bandmedlemmene er: Hugo Risdahl (født i 1983) på gitar, Julie Falchevik Tungevåg (født i 1987) på keyboard, gitar, perkusjon og koring, Henrik Hilmersen (født i 1986) på bass og Åsmund Knutson (født 1984) på trommer.

De alle uttrykker ydmykhet for sin nye jobb når de tar over etter det «gamle» bandet som holdt på i en årrekke.

 

Ifølge VG dro musiker og programleder Atle Pettersen rett fra bryllup og bryllupsreise til sitt første møte med fire splitter nye ansikter i «Beat for Beat». Pettersen giftet seg nylig med Hønefoss-jenta Cathrine Eide (30).

 

Ble sagt opp

NRK ga i februar kapellmester Trond Lien fra Hønefoss og «Beat for Beat»-bandet beskjed om at de ikke er aktuelle for nye sesonger. Nå er de altså byttet ut. Lien sa dette til Ringerikes Blad i februar:

– Det ble 20 år. Det er vemodig, men det er ingen vits i å furte. Vi er glade for å ha fått lov til å være med på dette.

Han sa også at «oppsigelsen» kom ganske overraskende på bandet, etter at siste opptak for vårens sesong var gjort.

– Dette hadde vi egentlig ikke ventet. Vi fikk bare beskjed om at de ikke ville bruke oss lenger, sa han.

Også Ringerikes Blads lesere uttrykket skuffelse da nyheten om at bandet skulle byttes ut ble kjent.