Banken skrev dette på sin Facebook og Twitter:

Sinte kunder

Reaksjonene lar ikke vente på seg. I løpet av få minutter haglet det inn kritiske kommentarer fra kunder som har opplevd dette mange ganger. Her er noen av dem:

«Voldsomt ofte det var feil på nettbanken da!!!»

«Setter pris på å få info, men syns det blir oftere og oftere at dere har problemer ... Sjerpings.!»

«Ofte feil på nettbanken deres veldig kjipt hører ikke det hos andre banker at det er feil så ofte»

«Man får ikke sett saldo, overført mellom konto. Er igrunn ikke noe som virker i det hele tatt. Vipps ser ut til å funke, men jeg vet ikke ennå om de faktisk får pengene på konto da de ikke får sett slaldo selv heller. Og om de heller ikke kan bruke kortet nå så vil jeg tro halve Norge kan være i deep shit nå utover dagen. Så håper dette ordner seg kjapt.»

«Dere har mye feil på tjenestene deres. Ustabiliteten i deres tjenester er den desidert største mangelen med DNB og jeg hverken ser eller hører om like mye hos andre banker. Er det kanskje på tide å bytte bank? Eller vil dere klare få ting til å fungere stabilt over tid?»

– Utilgjengelig for de fleste

DNB bekreftet at det var store problemer, før nettbanken ble friskmeldt igjen litt før kl. 09.

- Kort vil fungere på reserveløsning. Men vi kjenner ikke årsaken. Vi sjekker opp nå og jobber med noen spor. Vi håper å være oppe igjen så snart som mulig, sa kommunikasjonsrådgiver Vidar Dalsbø i morges, før feilen ble funnet og rettet.