– Fyll opp kannene med strøsand før glatta kommer tilbake

Direkte linje. Illustrasjon: Colourbox

Direkte linje. Illustrasjon: Colourbox

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Direkte linje– Holkeføret er på vei tilbake. Vinteren slipper ikke taket enda. Vik Omsorgsboligers Venner (VOV) har i høst og vinter, i samarbeid med Arbeidssenteret i Hole, delt ut gratis kanner med strøsand til eldre i Hole. Nå oppfordrer vi dem som har mottatt dette tilbudet om å kontakte oss for å få kannene fylt opp igjen, før glatta kommer tilbake. Vi oppfordrer også dem som enda ikke har meldt seg på dette tilbudet om å ta kontakt. Det gjør vondt å brekke armer og ben. Bor du i Hole, er godt voksen og har behov for litt strøsand for å komme deg helskinnet frem og tilbake til post og søppelkasse, kan du ringe 90 11 69 77. Da vil vi forsøke å hjelpe deg, opplyser Roar Buraas i Strøsandprosjektet til Vik Omsorgsboligers venner til Direkte linje.

LES OGSÅ: Dette er vinterens viktigste strøjobb

Til salgs for frivillighet

– Håndarbeidsgruppa ved Ringerike Frivilligsentral har salgsmesse på Kuben fredag og lørdag. En gruppe håndarbeidsglade damer møtes annenhver mandag for sosialt samvær med håndarbeid på Frivilligsentralen. De strikker, syr og hekler - og til helgen er de på Kuben med salgsmesse. Her er det mange fine produkter. Kom gjerne innom og støtt opp om en god sak, oppfordrer Ringerike Frivilligsentral.

– Norske interesser må bety mest

– Flere strømkabler til Europa, og vi skal knytte Norge sterkere til større kraftnettverk. Hvorfor ? Det meste av kraften forsvinner underveis i overføringer, og norsk industri mister konkurransefortrinn av norsk vannkraft. Kjekt for noen å være velsett gjest i Brussel? Follum Fabrikker ble ofret av Norske Skog fordi kraftrettighetene skaffet milliardinntekter ved videresalg til Elkem. Fabrikken gikk medoverskudd, og bedre enn Saugbrugs og Skogn. Utfordringen: Det haster med gjenoppretting av et politisk miljø, der vårt eget lands interesser betyr mer enn internasjonal oppmerksomhet for noen få, mener Torgeir Haave Bentsen.

Brenner du for noe til Direkte linje? Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags