– Kø helt fra Dalsbråten til langt opp i Hønengata

Illustrasjonsfoto: Frode Johansen

Illustrasjonsfoto: Frode Johansen Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Alex Hagene sier i dagens Direkte linje at Hønefoss trenger en indre ringvei som kan avlaste trafikken i rushtiden.

DEL

– Hvordan skal trafikkproblemene i Hønefoss løses med den forventede befolkningsveksten i og rundt byen de kommende årene? Hvordan kan politikerne skrote planen om Vesttangenten, når byens trafikktetthet bare øker og øker? For tirsdag, da jeg kjørte gjennom Hønefoss kl 16.15, var det sammenhengende kø helt fra krysset i Dalsbråten til langt opp i Hønengata. Jeg mener Hønefoss behøver en indre ringvei som kan avlaste trafikken i rushtiden, skriver Alex Hagene i en e-post til Direkte linje.

Savner oppslag om TV2-sak

– Det har vært to store oppslag i TV2 om ekteparet som ble fratatt sitt nyfødte barn fire timer etter fødselen, som jeg forstår, på Ringerike sykehus. Dette er en sak der hele Norge og halve Sverige er i harnisk over. Jeg må si jeg ikke har sett noe oppslag om dette i Ringerikes Blad og spør derfor om redaksjonen kan klargjøre dette for meg, skriver Egil Eriksen i en e-post.

Redaktør Bjørn Harald Blaker i Ringerikes Blad svarer:

– Det er viktig og bra at TV2, for et nasjonalt publikum, kaster lys over en stor og viktig problemstilling innenfor barnevern. Den lokale delen av saken er presentert bredt og godt, og så langt, uttømmende. Lokalavisen vil derfor i liten grad nå kunne bringe nye sider av saken slik den står. Saken er i prosess i rettsvesenet, og vi vil følge utviklingen videre i dette.

Politiet og trafikkregler

– Kjørte bak politibil BS78777 fra Hønefoss til Steinsletta 14. februar cirka klokken 10. Vi passerte tre rundkjøringer på veien og politibilen blinket ikke i noen av dem. På Steinsletta satte den opp farten uten at den kjørte blått. Kanskje godt med et oppfriskningskurs, kommenterer Per Mandt.

LES OGSÅ: – Reglene gjelder for politiet som for alle andre

– Har vi et rådmannsvelde?

– Da masseuttakene på Hensmoen var oppe til politisk behandling, foreslo Hilde Steinhovden (MDG) å avgrense planområdet. Da sa Arnfinn Baksvær (AP): «Det ligger ikke innafor vårt mandat». Har vi ikke politisk styring i Ringerike kommune? spør Einar Rokseth i en e-post til Direkte linje.

LES OGSÅ: Kampen om Kilemoen og Hensmoen tilspisser seg

Brenner du for noe til Direkte linje? 
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags