– I krysset Osloveien/Dronning Åstas gate ser jeg av og til at bilister venter på grønn svingepil før de svinger av til venstre når de kommer ned fra Hvervenmoen. Slike er det litt irriterende å ligge bak. I dette krysset er det ingen rød svingepil, og dermed kan man bare ta av ned Dronning Åstas gate så lenge det er grønt lys, og det ikke kommer biler imot fra Hønefoss-kanten, sier en leser til Direkte linje.

DnB, Vår bank Statens bank?

– DnB har nå funnet ut at de fra nyttår skal ta betaling for at vi skal få tatt ut pengene våre hos dem. Vi skal nå måtte betale for å ta våre egne penger, som de har forvaltet og tjent på, ut av banken! Dette hører ingen steder hjemme. Skam dere DnB, også Staten da, som største eier! Er dette en slags ekstra skatt? Vi lønnstakere og pensjonister ble for en del år siden lovet at vi ikke skulle behøve å betale for å ta ut lønna vår? Denne lovnaden ser ut til å være verdiløs. Er dette lovlig Siw? Ifølge Norsk lov er kontanter lovlig betalings middel i Norge ennå. Med Indignert hilsen fra John A. Bakken.

– Fikk endelig avisen med bud

– Det er rart at en kan bli så glad for noe så selvfølgelig! Ikke vet jeg om det var min telefon direkte til en blid og positiv redaktør eller innlegget jeg sendte i går, men nå fikk vi avisen med bud, Tusen takk! Slik lød e-postmeldingen fra Berit Skaug til Direkte linje fredag morgen.

LES OGSÅ: – Uten avis på lørdag?

Morgengry

Morgengry - uten en sky ...

solens fremtreden

i ly av noen spenstige grantær

– å se –

solen stige ...

dirrende - skjelvende

stråler som baner seg vei

Å sammenligne

med en

nervebunt

med dertilhørende reflekser

Refleks gir lyset

idet hun stiger

over tretoppene i øst

Jeg kan se

henne

i øynene

uten å myse ...

felle en tåre

«Opp» i det blå

seiler hun glad

Skogkanten må gi tapt

Der er hun fri

Til å «yte» og gi

Liv Østrem

Brenner du for noe til Direkte linje? 
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no