Gå til sidens hovedinnhold

– Glemte å nevne Senterpartiet

Artikkelen er over 4 år gammel

– I etterkant av valget leste jeg med interesse omtalene av Stortingsvalget i RB. Det som er mest interessant er at lokalavisen har gått glipp av den største nyheten; nemlig at Senterpartiet er den største vinneren i våre tre kommuner. I Hole nesten doblet antall SP stemmer seg. I Ringerike litt mer enn doblet det seg. På Jevnaker tredoblet oppslutningen seg. Mao. et skikkelig valgskred. Sikkert pga. at Senterpartiet er kritisk til nedbyggingen av politistasjonen på Hønefoss, og at lensmannen skal tas vekk på Jevnaker. For trygghet er menneskets viktigste pilar, og Høyre er i ferd med å gjennomføre en politireform de fleste ser degraderer sikkerheten her lokalt. I tillegg har folk merket seg at SP har den beste distrikts politikken, med offentlige tjenester der du bor. Men underlig er det altså at lokalavisen mistet det beste poenget i etterkant av valget. For Senterpartiet har gjort en av tidenes beste valg, og har en politikk som folk vil ha, sier Sindre Nørgaard.

Alle sakene og leserinnleggene knyttet til Stortingsvalget 2017 kan du lese her.

Skjerp dere, Ringerikes Blad

– Nå må Ringerikes Blad skjerpe seg. På forsiden av bladet den13. september ser vi at det blir «ingen folkemøte» med store bokstaver. Dette er ikke rett norsk og det har tydeligvis skjedd en ganske så alvorlig glipp på redaktørsiden.

I det norske språk har vi tre kjønn, han-, hun- og intetkjønn. Disse tre kjønn har ubestemt artikkel en, ei og et. Møte er intetkjønn i og med at det heter et møte. Dermed vil det på rett norsk hete «intet folkemøte» og ikke noe annet, påpeker Tor Bøhn.

Asfaltlegging i Haugsbygd

– I fjor ble det lagt ny asfalt i Linnerudveien i Haugsbygd, med unntak av de siste 100 metrene ut mot Hadelandsveien i retning Klækken Hotel. Var det ikke nok penger til å fullføre jobben, spør en bilist.

Brenner du for noe til Direkte linje? 
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.