– Plagsomt støv fra helikopterplassen

STØVPLAGER: I dagens Direkte linje forteller en leser at han synes det støver veldig fra helikopterets landingplass ved Ringerike sykehus.

STØVPLAGER: I dagens Direkte linje forteller en leser at han synes det støver veldig fra helikopterets landingplass ved Ringerike sykehus. Foto:

DEL

Direkte linje– Jeg vil gjerne gi uttrykk for plager med støv ved helikopterplassen ved Ringerike sykehus. Hver gang det lander et helikopter der, står det en støvføyke som er helt forferdelig. Jeg har ved to anledninger observert dette scenarioet som ser forferdelig ut, sier Egil Eriksen til direkte linje.

Ønsker brukt slalåmutstyr

– Utstyrssentralen som holder til på Hønefoss skole, har vært mye besøkt i vinter. Interessen for å låne vintersportsutstyr har vært stor. Utvalget er bra, men sentralen ønsker mer slalåmutstyr. Har noen noe liggende som de har tenkt å kvitte seg med, så tas det imot med glede. Men, det bør framstå som moderne, og ikke være for gammelt og slitt. Også langrennsutstyr til barn er av interesse. Ta kontakt med Ringerike Frivilligsentral hvis du har utstyr du ikke har bruk for lenger.

– Utstyrssentralen har holdt åpen torsdag ettermiddag i vinter, og torsdag 25. april er siste åpningsdag for sesongen, skriver Hanne Skrataas i Frivilligsentralen til direkte linje.

Forsøpling ved Svingerud

– Hvorfor tømmes det søppel og hageavfall ved pumpehuset på Svingerud i Hole, like ved gjenvinningsstasjonen, spør en leser. Nylig var det en person som «glemte igjen» et lass med kvist ... Hvorfor? Spør en leser på telefon til direkte linje.

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags