En bussreise til besvær (og hjem igjen)

Direkte linje.

Direkte linje. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

– Jeg bor i Steinsåsen og har slekt på Utstranda. Av og til skal jeg på besøk (uten bil). Dette er en selsom opplevelse, hør bare: For å komme dit, må jeg bestille drosje som kjører fra Sundvollen til Utstranda. Drosjen kommer fra Hønefoss (!) Så står jeg på bussholdeplassen og ser at det kommer en drosje, og jeg tenker: «Den skal sikkert til Sundvollen å hente meg», og riktig nok: Der står drosjen og venter når jeg ankommer Sundvollen med bussen! Jeg blir levert pent og pyntelig på Utstranda, og det samme gjentar seg når jeg skal hjem: Ny drosje kommer fra Hønefoss og slipper av meg i Sundvollen, slik at jeg kan vente på bussen, mens drosjen kjører til og med tilbake til Hønefoss! Jeg kan liksom ikke fri meg fra å tenke: Dette virker litt molboaktig, for å si det mildt ... En annen artig ting er at blir du invitert til Utstranda på en lørdag, kommer du ingen vei mellom klokka 16.20 og klokka 00.30 på natta, så da får du for full dag ! Brakarhilsen fra Ragnar Enerhaugen.

LES OGSÅ: Ordførere vil foreslå bussløsning

– Elling Tryterud lagde maten

– Vedrørende artikkelen «TV-sendt Ringeriksmat» i mandagsutgaven: Det var Strømsoddbygdas jeger og hobbykokk Elling Tryterud som serverte egenskutt og hjemmegravet jerpe- og orrhønebryst med tilbehør til imponerte TV-kokk Andreas Viestad, TV-teamet, Ringerikes Blads journalist Christensen samt hele Aure jaktlag, melder Thrine-Lise Tryterud til Direkte linje.

Katt savnes

Polly har vært savnet på Nakkerud siden onsdag 28 september. Hun er cirka 1 år, har svart, glatt, halvlang pels, en svak hvit flekk på brystet. Hun har aldri vært borte lengre enn fem-seks timer om gangen, og jeg håper hun har blitt tatt inn av noen. Kontakt meg på 908 66 533.

Brenner du for noe til Direkte linje? 
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags