Gå til sidens hovedinnhold

– Hva med å bruke Tippen som bobilplass?

Artikkelen er over 2 år gammel
Direkte linje

– Jeg leser Direkte linje fredag 13/7, og er helt enig med Roar Øyan som påpeker at tilbudet til bobilturister i ringeriksdistriktet er for dårlig. Det er lite som er tilrettelagt for turister i Hønefoss. Selv farter jeg hele landet rundt med bobil, og vet at de fleste byene er flinke til å tilrettelegge plasser for bobiler i gangavstand til byenes sentrum. Bobileiere er en kjøpesterk gruppe, en tilrettelegging ville dermed kommet sentrum til gode i form av mer liv og røre, samt at både forretninger og restauranter også ville nytt godt av dette. Hva med å bruke Tippen som bobilplass? Det er sentrumsnært og tilgjengelig. Alle som ferdes langs veiene vet at økningen i bobilturisme har økt voldsomt de siste årene. Det er ikke så mye som skal til, oppfordrer Reidar S. Nilsen fra Haug til Direkte linje.

Legetime på storskjerm

– Jeg leser om ny helseteknologi og damen som møter legen sin på skjerm. Dette må vel være siste spikeren i omsorgskista, sier Bergliot Mathisen til Direkte linje.

LES SAKEN: Nå får Inger (69) legetime på storskjerm

Dårlig opplæring

– Forleden kom jeg kjørende gjennom rundkjøringen ved Hønenkrysset, da en svart kjøreskolebil av merket BMW med tre passasjerer og en kjøreskolelærer, kjører rett inn i rundkjøringen. Jeg, som befant meg midt i rundkjøringen, måtte bråbremse for å unngå kollisjon. Hvis dette er det de lærer på trafikkskolen, hvordan skal det bli da, spør Harald Løken i Direkte linje.

LES OGSÅ: – Ungdom kjører mest bevisst og skånsomt

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

Kommentarer til denne saken