– Fei gangveiene før flere ulykker skjer!

– En oppfordring til kommunen, sørg for trygg skolevei til barna våre og få feid gangveiene før flere ulykker skjer, sier Ina Christin Aaserud i dagens Direkte linje.

– En oppfordring til kommunen, sørg for trygg skolevei til barna våre og få feid gangveiene før flere ulykker skjer, sier Ina Christin Aaserud i dagens Direkte linje. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Utrygg skolevei

Direkte linje– Skoleveien for barna til Helgerud skole bærer fortsatt sterkt preg av vinterens strøing, og nå er det vel på tide og få feid både gangveier og gater! En skolegutt skled med sykkelen på grusen forrige dagen og det resulterte i besøk på legevakten og mange sting i armen. Det gikk etter forholdene bra, men samtidig en opplevelse man kunne vært foruten hvis vårfeiingen hadde vært unnagjort. En oppfordring til kommunen, sørg for trygg skolevei til barna våre og få feid gangveiene før flere ulykker skjer. Som det fremgår av bildet trengs det også vedlikehold av asfalten, sier Ina Christin Aaserud.

Den gang da

– Jeg gleder meg med å se innslag fra Den gang da, i Ringerikes Blad, men det skulle vært hyggelig å vite årstallet som de gamle bildene var ifra. Det står aldri noen opplysninger om det, sier Ragni S. Arnesen.

– Tusen takk til Austjord

– Jeg ønsker å takke alle ansatte på korttidsavdelingen på Austjord for god pleie i 14 dager før jeg skal videre på rehabilitering på Vikersund, sier Bjarne Gauksrud.

– Gatefeiing?

– Når kommer kommunens feiemaskin til Haugsbygd? spør en innringer.

Brenner du for noe til Direkte linje?
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags