– Reagerer på at sjåfører fra nødetatene snakker i mobilen mens de kjører

– Jeg blir litt forundret over at politiet går så hardt ut imot bruk av håndholdt mobil i bil, når de selv ikke overholder forbudet, sier Bjørn Kjos til Direkte linje.

– Jeg blir litt forundret over at politiet går så hardt ut imot bruk av håndholdt mobil i bil, når de selv ikke overholder forbudet, sier Bjørn Kjos til Direkte linje. Foto:

DEL

Direkte linje– Det er helt riktig, men jeg blir litt forundret over at politiet går så hardt ut imot bruk av håndholdt mobil i bil, når de selv ikke overholder forbudet. Jeg har selv møtt politibiler og biler fra andre utrykningsetater hvor føreren har sittet å pratet i telefonen når bilen har vært i fart. Har i ettertid gått igjennom kamera jeg har i bilen for å se om det er riktig det jeg observerte, og det viste helt tydelig at sjåføren satt med telefonen til øret. Jeg er selv blitt påkjørt bakfra av en bilist som var mer opptatt av hva som foregikk på telefon eller nettbrett enn å følge med på trafikken foran seg. Han rakk overhode ikke å bremse før har kjørte inn i bilen min bakfra. Jeg har selv blitt tatt for å ha brukt telefonen fordi jeg skulle bare svare at jeg ringer senere fordi jeg kjørte bil. Helt fortjent, sier Bjørn Kjos til Direkte linje.

– Vanskelig å se skilt ved Brutorget

– Når du kommer kjørende ned Arnemannsveien og kommer til Brutoget, er det ikke så lett for ukjente å se hvor de skal kjøre. Skiltet der det står «Sentrum S og Sentrum N» forsvinner helt i trærne som er plantet. Flott med trær, men ikke glem skiltene, påpeker en bilist.

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags