– Farlig for syklende og gående

I dagens direkte linje er trafikksikkerhet tema.

DEL

– Fotgjengerovergangen på Circle K (fra gangveien ved boligfeltet Nedre Rudshøgda sør) er farlig for gående og syklende. Dette er en skolevei! RB bør ta seg en tur og se selv. Sebrastripene er slitt vekk, og biler og trailere respekterer ikke skiltene som at det er et fotgjengerfelt. Jeg opplever stadig at bilene ikke stopper for meg. Bilistene har kun øyne på å komme seg fortest ut på E16. Jeg tør ikke sende mitt yngste barn alene her på vei til skolen. Jeg leste i avisen at det hadde skjedd en stygg påkjørsel her (en aktiv kvinnelig syklist ble påkjørt). Merkelig at kommunen/veivesenet ikke setter i gang med sikring av denne/disse overgangen(e). Må det virkelig skje en tragisk ulykke før det settes inn tiltak? spør en bekymret mor til skolebarn.

– Merking for myke trafikanter

– Det hadde vært fint om de ansvarlige hadde fått på plass igjen merkingen av sykkel/fotgjengerfelt. Nå står det kun igjen noen rester av merkingen i den ene enden. Det har begynt å bli en del sykler på veien igjen, og ikke alle sykler like forsiktig. Hilsen en som sykler der veldig ofte.

– Hurra for lørdags-postbudet

– Hurra for lørdagspostbudet! Ringerikes Blad og Nationen var i postkassa før klokka 07.00 i dag, helt magisk! Ukedagene venter vi på avisene til både åtte og halv ni. La oss få «lørdagslevering» i ukedagene også, så vi får lest RB før jobben. Takk og god påske! Hilsen RB-abonnent.

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags