Gå til sidens hovedinnhold

– Blinkende gult lys ga mindre kø

Artikkelen er over 4 år gammel

Gult, blinkende lys i Hønefoss sentrum og klistrelapp på Ringerikes Blad er blant temaene i Direkte linje.

– Tirsdag sto krysset Kongens gate/Stangs gate i Hønefoss og blinket gult da jeg kjørte der ved ved 16.30-tiden. Vanligvis er trafikken veldig tett på denne tiden av døgnet, men tirsdag fløt trafikken fint. Det pakket seg heller ikke med biler i sidegatene. Det virker som gult blink i det nevnte krysset bidro til bedre avvikling av rushtrafikken, sier en lokal bilist som ringte Direkte linje. Hans klare oppfordring er at man gjør forsøk med å sette lysreguleringen i Kongens gate på blinkende gult i ett kryss eller flere i rushtiden morgen og kveld. – Jeg tror dette kan løse en del av traikkproblemene byen har, sier han.

– Klistrelapp på avisa?

Ble ganske overrasket da jeg i dag henta papirutgaven av RB i postkassa og fikk se at det hadde blitt klistret reklame for Flisekompaniet på forsiden.Er dette den nye måten å få ut reklame på? Er det da slik at «hvermansen»kan få klistre sitt budskap på eller i avisa heretter? spør Knut Rolid i en epost til Direkte linje... og redaktør Bjørn Harald Blaker svarer:

– Ringerikes Blad skal være en god samarbeidspartner for lokalt næringsliv for å nå ut med effektiv og relevant markedsføring. Slik skal vi understøtte vekst og arbeidsplasser lokalt. Det innebærer at vi skal utvikle, teste effekt, og evaluere resultat av nye annonseformater, både digitalt og på papir. Det skal vi gjøre også i kjølvannet av tirsdagens produkt.

– Uærlighet

– Til deg som vasket bilen din etter min på Circle K i Hønengt. rundt kl 13 på mandag: Håper du nyter de cirka 400 kronene du nå kan vaske bilen din gratis for. For samvittighet og ærlighet til å levere kortet mitt til den hyggelige betjeningen hadde du ihvertfall vasket bort! Circle K har video, men lev godt med gratis nyvasket bil det neste året du! skriver en oppgitt og frustrert Steffen Tinholt i en e-post til Direkte linje.

Brenner du for noe til Direkte linje? 
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

Kommentarer til denne saken