– Stygg kjøring på riksvei 7

FARLIG FORT: I dagens Direkte linje reageres det på uvettig kjøring på riksvei 7. Bildet er et illustrasjonsfoto.

FARLIG FORT: I dagens Direkte linje reageres det på uvettig kjøring på riksvei 7. Bildet er et illustrasjonsfoto. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

– Kom dere opp en time før om morgenen, så rekker dere jobb på lovlig vis, oppfordrer en leser.

DEL

Direkte linje – Nesten hver dag kjører jeg til jobb på riksvei 7, og prøver å holde fartsgrenser og følge trafikkregler etter beste evne. Det er faktisk en grunn til at vi har trafikkregler og fartsgrenser langs veiene våre. Nesten hver dag kommer det bilførere og raser forbi foran svinger og bakketopper. Kom dere opp en time før om morgenen, så rekker dere jobb på lovlig vis. Nå må det bli slutt på denne uvettige kjøringen som utsetter andre trafikanter for nestenulykker og i verste fall dødsulykker, sier Kjell Ingrirud, Sokna.

Flott brøytet

– Takk og ros til brøytemannskapene som dag etter dag holder sykkelstien på Almesletta så åpen og vel brøytet. Hilsen glad syklist.

Flotte løyper

– Tusen takk for alle som preparerer skispor i distriktet. Nettopp gått en skitur i nydelige forhold i Hovsmarka. Dette har vi lengtet etter i mange vintre, sier Bjørnar Granum.

Ødelagte julelys

–Som mange andre pyntet jeg en stor busk med fine utelys mellom hagen min og offentlig vei da vi gikk inn i adventstiden. Da lysene plutselig sluttet å virke, trodde jeg kontakten hadde sklidd ut. Men da jeg skulle sjekke, fant jeg ut at noen heller hadde hatt det moro med å rive lyslenken i filler med rå kraft. Hva var vitsen med det? Jeg ble faktisk utrolig lei meg da jeg oppdaget det, sier «irritert dame på Hønenjordet».

«Den gang da»

– På bildet fra» Den gang da», i avisen 6. januar, står det Storløkka 1961. Stedet stemmer ikke. Dette er Trulserudveien. Det røde huset midt på bildet øverst er gården Trulserud, der familien Dihle bodde. Jordet i forgrunnen ble kalt Dihlejordet. Bak huset til Dihle ser vi begynnelsen på Haldenveien. Ser ut til at de så vidt har begynt å bygge de første blokkene her, sier Marit Nygård.

– Bildet i avisen fredag. 5. januar viser Thisteds mølle og Nils Engelstads forretning. Jeg kan fortelle at Engelstad hadde en velassortert forretning og at han var leverandør av rakefisk til det kongelige hoff. Butikken hadde hovedfase mot Stabells gate. På bildet ser vi fasaden mot Fossveien. C. Larsen glassmagasin holdt til ovenfor Thisteds mølle, sier Fridtjof Jørgensen.

Brenner du for noe til Direkte linje?
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken