– Sette ned fartsgrensen i Hovsmarka?

Direkte linje. Illustrasjon: Colourbox

Direkte linje. Illustrasjon: Colourbox

Artikkelen er over 1 år gammel

Det går mange skoleelever langs veien mellom Ullerål skole og Ringerikshallen. Nå spør en leser om ikke fartsgrensen bør settes ned.

DEL

Direkte linje– Når man kjører strekningen Ullerål skole - Ringerikshallen kan man stille spørsmål rundt fartsgrensen i området. I området ved Ullerål skole og Hov ungdomsskole er grensen 30 km/t. Litt lenger opp er det 50-sone. Kanskje grunn til å justere denne grensen etter at Ullerål skole har tatt i bruk Ringerikshallen som skole? Det beveger seg tross alt en del yngre og myke trafikanter i området, sier en bilist til direkte linje.

– Lønna til ordfører

– Hvorfor skriver Ringerikes Blad at ordfører i Hole får økt lønn med over 100.000 kroner når det som skjer er at han får tilbake den lønnen han hadde? Det hadde kanskje blitt sett på som så selvfølgelig at ingen hadde giddet å lese det? Har noen hørt om andre ordførere som selv har foreslått at lønnen skal reduseres med 10 prosent som et bidrag til innsatsen som måtte gjøres for å få kommunen ut av Robek? Som kjent er det sammenheng mellom lønn og pensjon. Er det rimelig at ordfører som snart skal bli pensjonist resten av livet skal få en redusert pensjon fordi han frivillig gikk ned 10 prosent i lønn? Ordfører i Hole fortjener ikke å bli hetset, men å få respekt for det han har gjort, sier Jan Egil Lyng.

– Boksen med hundeposer

– Dunken til hundeposer på Haldenjordet er overfylt. Det tyter ut med poser og noen blir også liggende på bakken rundt. Hvem har ansvar for å tømme disse? Dette er ikke noe hyggelig for oss som bor her, sier Kristofie Hafnor.

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags