Gå til sidens hovedinnhold

– Plagsomme veistengninger

Artikkelen er over 4 år gammel

Senior Høyre mener Norderhovsgaten må åpnes for trafikk igjen, av hensyn til mennesker med begrenset bevegelighet.

– Under et møte i Senior Høyre nylig var vi alle sammen enige om at en del lokale veistengninger blir plagsomme. Stengningen av Norderhovsgaten gjør det problematisk for mennesker med begrenset bevegelighet å komme fram. Vi mener de ansvarlige må åpne gaten for biltrafikk igjen, sier Høyre-veteranen Arild Hiim på telefonen til Direkte linje.

– Rådyr parkeringsavgift

– Tirsdag skulle jeg en liten tur til Baker Hansen og parkerte på EuroPark-plassen i Norderhovsgata. Der fikk jeg fullstendig hakeslipp! Avgift: 30 kroner per time! Ikke rart butikker blir lagt ned. Når Hvervenkastet får matbutikk i tillegg til dem som er der fra før, kommer folk til å sky sentrum! Det var få biler på parkeringsplassen, noe jeg stusset over, men skjønte snart årsaken. Forretningslivet i Hønefoss sentrum vil dø sakte, men sikkert ut. Sann mine ord, skriver Eva Karlsen til Direkte linje.

– Flott russerevy, flinke ungdommer

– Jeg var så heldig at jeg fikk se årets russerevy på lørdag og ble skikkelig imponert. Det er helt fantastisk at ungdom kan være så flinke skuespillere. Og så har de så fine sangstemmer og synger så fint. Helt supert, sier en begeistret mormor.

LES OGSÅ: Anne Marit Bakka: Seriøst? Erre mulig?

Brenner du for noe til Direkte linje? 
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

Kommentarer til denne saken