– Gratulerer med nytt fotgjengerfelt

GLEDE: Nytt, opphøyd fotgjengerfelt er på plass i Dronning Åstas gate. Det er de som ferdes til fots i området glad for.

GLEDE: Nytt, opphøyd fotgjengerfelt er på plass i Dronning Åstas gate. Det er de som ferdes til fots i området glad for.

DEL

Direkte linje– Nå er det nye opphøyde fotgjengerfeltet som krysser Dronning Åstas gate ved Meny på plass. Det vi sterkt forenkle adkomsten og tilgang til forretninger for de gående. Det gamle fotgjengerfeltet var helt bak mål og fungerte dårlig. Jeg har engasjert meg mye i denne saken, og skrevet til Ringerikes Blad og til kommunen. Nå er det hele brakt til seier. Gratulerer, sier Erik Strøm Fiane til Direkte linje.

 LES OGSÅ: – Vanvittig kjøring i Dronning Åstas gate

Storørret i Tyrifjorden

– Jeg vil takke sparebankstiftelsen for pengestøtten som førte til at 400 storørret ble satt ut i Tyrifjorden. Uten denne støtten var det ikke mulig. Samtidig en takk til Ringerikes Blad som følger opp denne viktige saken om å bygge opp ørretstammen i fjorden. Hvis en nå klarer å få kommunene rundt fjorden til å bidra med noen kroner til fortsatt utsetting i årene som kommer, kan en reise ut på fjorden og kjenne at det napper i snøret. Skitt fiske, sier hobbyfisker Steinar Larsen.

LES OGSÅ: 400 storørret er satt ut i Tyrifjorden: – Vi håper å bygge opp en levedyktig stamme 

Fartshumper

– Hvordan kan beboere i Øvre Klekkenvei sitte igjen med svarteper? Det har da vært fartsdempere i Fløytingen i mange år, sier Leif Berger.

LES OGSÅ: Fortviler etter at naboveien fikk fartshumper: – Vi sitter igjen med Svarteper 

Under beltestedet?

– Hvorfor er det uthenging å minne om at en politiker er anmeldt for mulig misbruk av reisegodtgjøringsordning? spør Arild Martinsen.

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags