KUR- anlegg, rydding og rettelse

Direkte linje. Illustrasjon: Colourbox

Direkte linje. Illustrasjon: Colourbox

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Direkte linje– Det vises til innlegg av Jonny Olsen i Ringerikes bladvedrørende KUR-prosjektet. Støtter innlegget fullt ut. Ja, hva kostet dette mislykkede prosjektet og hva fikk kommunen i støtte for å «redde» Steinsfjorden?

– I tillegg har vi betalt kloakkavgift for et anlegg som ikke virker, vi har betalt for en «vare» vi ikke har fått, det blir som å gå i en butikk og betale full pris for råtne epler. Kommunen bør gi oss fri kloakkavgift i minst to år. Hva skal gjøres med de brukte filtermassene i KUR-anleggene. Skal avrenningen fra disse filtermassene sige ut i Steinsfjorden og forurense enda mer? Den indre delen av Steinsfjorden gror igjen, er det dette som er verneverdi? Jeg etterlyser igjen rapport fra NMBU, Ås, er den fortsatt hemmelig? Håper kommunen gir et svar denne gangen, sier Helge Torbjørn Johnsrud.

Fint ryddet

Hatten av til grunneier langs E16. Det har blitt ryddet så fint fra Ringensvingen og opp til Kongsstrømmen.Nå kan vi alle nyte den vakker elva og den nydelige Sperillen. Virkelig flott! sier Anne Karin Banggren.

Rettelse

Mitt innlegg om parkering i Dalsbråten. Det hadde sneket seg inn ett navn i mitt innlegg «Kongsstrømmen skole». Dette gir ingen mening. Min telefon overstyrte meg da jeg i ett innlegg kommenterte en strandet flåte ved Kongsstrømmen. Min telefon husket dette ord og rettet opp «Høyskolen» til Kongsstrømmen. Jeg leste ikke korrektur denne gang, sier Egil Eriksen.

Brenner du for noe til Direkte linje?
Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags