– Hvorfor kan ikke kommunen vise fleksibilitet?

Irmelin Kårbø etterlyser smidighet hos kommunen i dagens Direkte linje. Hun mener Sørsida bør få gjenåpne med en midlertidig bevilling.

Irmelin Kårbø etterlyser smidighet hos kommunen i dagens Direkte linje. Hun mener Sørsida bør få gjenåpne med en midlertidig bevilling. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Direkte linje– Jeg blir litt oppgitt og frustrert når jeg leser om at en lokal restaurant må stenge midt i den travle julebordsesongen fordi de ikke har orden på skjenke- og serveringsbevilling, og at dette skyldes en misforståelse. Er det ikke slik at vi ønsker oss et aktivt sentrum med liv og røre? Så hvorfor kan ikke kommunen vise fleksibilitet og utstede en midlertidig bevilling inntil den ordinære bevillingen er utstedt? spør Irmelin Kårbø.

– Det å opprettholde drift i en travel julebordsesong kan sikre drift framover, og da også sikre gode arbeidsplasser, noe vi trenger her på Ringerike. Så, en oppfordring til kommunen, jobb for lokalsamfunnet ved å vise fleksibilitet, i stedet for, som i denne saken, vise det motsatte, sier Irmelin Kårbø.

LES OGSÅ:

Ber om tips etter påkjørsel

– Dette blir vel et skudd i blinde, men en blå bil har laget skikkelig bulk i bilen min, VW Touran, sølv met. Jeg var på en ganske omfattende handlerunde i Hønefoss sist fredag mellom kl. 10-16, i denne rekkefølgen: Kuben (1 et. utenfor H & M), Rema og Nille på Eikli, Norum på Nordsia, Kiwi på Nordsia, Power Hvervenmoen, OBS Bygg Hvervenmoen. Skaden er styggere i virkeligheten enn på bildet. Jeg blir glad for tips: mob 99 22 46 86, sier Leslie Henriksen.

Ikke riktig

– Hvor er lokalkunnskapen i Ringerikes Blad? På nettet tirsdag kunne vi lese at brannvesenet hadde rykket ut til en pipebrann på Norderhov. Men hvor er det? Ikke si at meldingen er basert på Twitter. Det er avisens plikt og sørge for at det som kommer fram for leserne er korrekt, sier Svenn Bagaasen, som er lokalpatriot og mener at det skrevne ord skal være korrekt.

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags