– Plukker søppel, men slipper sneipen på bakken

I FJOR: Miljøpatruljen fylte et helt feiebrett med sneiper som lå rett ved siden av askebegeret i fjor. Dette er fortsatt et problem, ifølge patruljens leder Ole Geir Haugerud.

I FJOR: Miljøpatruljen fylte et helt feiebrett med sneiper som lå rett ved siden av askebegeret i fjor. Dette er fortsatt et problem, ifølge patruljens leder Ole Geir Haugerud. Foto:

DEL

Direkte linje– Som stifter og leder av Miljøpatruljen i Hønefoss, ser jeg med undring på voksne oppegående folk som plukker opp søppel og slipper det i nærmeste søppelkasse. For så å slippe filterrøyken ned på bakken, i nærheten av de flotte sneipebøttene som Ringerike kommune har satt ut i sentrum.

– Å plukke søppel er fint. Å kaste filter sneiper eller spytte ut snusbager på gata og i naturen er ikke bra. På Sentrum stopp satte Ringerike kommune opp flotte søppelkasser med integrert askebeger som kan brukes, sier Ole Geir Haugerud.

Rundt det nesten tomme askebegeret, fant Miljøpatruljen alle disse sneipene

– Lysmaster

– Tre lysmaster ble satt opp i sommer langs veien inn til boligområdet på Bergermoen. Men armaturer mangler! Da blir det ikke lys! Skulle ønske Norhus skjønte dette, sier Ronald Hagen.

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no.


Artikkeltags