– Miljøkriminalitet på sitt verste

Gudmund Velo fant store mengder søppel på Eggemoen. Ivar Sandland mener politiet bør etterforske saken.

Gudmund Velo fant store mengder søppel på Eggemoen. Ivar Sandland mener politiet bør etterforske saken. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

I dagens Direkte linje sier Ivar Sandland at politiet bør prioritere etterforskning av søppeldumpingen på Eggemoen.

DEL

Direkte linje– Vedrørende førstesideoppslag om dumping av søppel på Eggemoen kan jeg fortelle at dette ble anmeldt til politiet allerede 7. mai. Ved anmeldelse ble det innlevert papirer som gir indikasjon på hvem synderne kan være, eller kan sette folk på sporet etter dem. Dette er miljøkriminalitet på sitt verste og burde vært prioritert, synes Ivar Sandland.

– Jeg som aktivt bruker, og nesten daglig har turer på Eggemoen, har sett utallige fyllinger rundt omkring. Det er ikke til å legge skjul på at det har forverret seg det siste året, gjerne ved at opp til flere sekker blir hensatt i de samme områdene, som jeg til tider har tatt med meg å dumpet hvor det skal dumpes. Det er en direkte hån mot dem som prøver å holde naturen ren av dem som driver på med dette, synes Sandland.

– Og - en siste bønn til dem med de forb...... hundeposene som nå er kommet i utallige farger: Skal dere på død og liv legge dem igjen eller henge dem opp på gjerder og trær, glem dem hjemme, sier Ivar Sandland til Direkte linje.

– Klager over andres klager

– Svar til Steinar Sørlie og øvrige som misliker såkalt klaging på baksiden av Ringblad: Det er forståelig at Steinar Sørlie ønsker å lese positive kommentarer som også er mye hyggeligere å lese, men er ikke det litt ironisk at han selv klager over andres klager? For da ønsker jeg å klage over din klage over andres klager. Du skjønner, Direkte linje er ment som et lokalt kanal for lufting av kommentarer, konstruktiv kritikk og forbedringsønsker. Da skal det være rom for både ris og ros, og det takker jeg ringblad-redaksjonen for at vi har mulighet til, sier Turid Bakken.

Knust glass

– Det hvite som ligger på bakken, er glass fra et knust leskur på Dalsbråten bussholdeplass. Nytt glass er på plass, men alt det knuste glasset er ikke fjernet. Farlig for dyr og mennesker! Hvem har ansvar for å fjerne dette, spør Wenche Holter i en e-post til Direkte linje.

Brenner du for noe til Direkte linje?
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags