– Natursvinene har slått til igjen

Dette synet møtte en turgåer på Helgelandsmoen 1. påskedag.

Dette synet møtte en turgåer på Helgelandsmoen 1. påskedag. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Direkte linje– Så har natursvinene slått til igjen. Det er utrolig hva enkelte personer får seg til å gjøre. Dette skrotet har noen lagt fra seg ved treningsløypa i Helgelandsmoen. Det skulle være unødvendig å legge dette her når en har Svendsrud Gjenvinningsstasjon bare 1–2 km unna. Mange nedlegger flere titalls av dugnadstimer for at løypene i Helgelandsmoen skal være så bra som mulig for joggende og gående. Og så skal en møte på dette skrotet på 1. påskedag. Jeg vil anmode vedkommende som har tømte dette, om å fjerne det snarest, mener Harald Bunes.

– Hvor mange årsverk?

– Vi kan i avisen stadig lese om 150 nye årsverk fra dataindustrien på Ringerike. Men dette gjelder totalt for tre år. Vil det si at dere like gjerne kunne skrive at det er 1.000 årsverk hvis det var inngått en tiårsavtale? Nei, skriv 50 årsverk, det er det det er, skriver Jan L. Stub i en epost til Direkte linje.

LES OGSÅ: Datasenter på Treklyngen: – De første maskinene kommer i februar

– Råbra ny side

– Jeg har vel sjelden blitt så glad og overrasket over å åpne papiravisen, mitt kjære Ringerikes Blad, som i dag. Her er ny utgave med skikkelige sudokuer – nådeløst vanskelig – men sist og ikke minst Bridge-spalte fra min favoritt-mentor Finn Brandsnes. Jeg håper denne siden fortsetter, gjerne hver dag, for dette var råbra, sier Eldrid Johnsrud.

Idrettshall i Haugsbygd

– Det er fint at det planlegges hall i Ringerike, denne gang i Haugsbygd. Hvorfor ikke bygge en stor hall, lik Storhallen som er på Leira i Valdres. Jeg er med i en sport som praktiserer fluekasting. På Ringerike finnes det ikke en eneste innendørs hall som er anvendelig til å arrangere mesterskap. Morudstranda Flue og Castingklubb arrangerte stevne nummer to i av alt seks stevner som avholdes i løpet av vinteren. Tromsø, Sandnes, Kristiansand, Skien, Tønsberg og for første gang Leira, som har fin oversikt over ledige tider, rimelige priser og en hall som kan kalles en flerbrukshall, sier Helge Gustavsen.

Brenner du for noe til Direkte linje?
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags