– Møkkafolk i ordets rette forstand

Direkte linje. Illustrasjon: Colourbox

Direkte linje. Illustrasjon: Colourbox

Artikkelen er over 3 år gammel

I dagens Direkte linje reagerer innringer Erna på at både dyr og mennesker gjør fra seg i Søndre park.

DEL

– Jeg bor like ved Søndre park og lufter min lille hund der flere ganger om dagen. Jeg passer alltid på å ha med pose og plukke opp det han gjør fra seg. Flere ganger i sommer har jeg opplevd at min valp har funnet menneskeavføring i parken, noe han gjerne spiser om jeg ikke oppdager det med en gang. Senest i dag opplevde jeg at han fant noe «spennende» ved en av benkene nederst i parken. Det var tydelig menneskeavføring som var forsøkt dekket over med blader. Det har vært mye klager på at hundeeiere ikke tar opp etter sin hund, men at mennesker kan gjøre fra seg i parken er helt utrolig! Jeg vet at det ikke finnes noe toalett i parken, men det må da gå an å holde seg til man kommer et sted det finnes et toalett! Trist at noen mennesker ikke tar hensyn til andre og ødelegger gleden ved vår fine park. Slike mennesker er ekte møkkafolk i ordets rette forstand, sier Erna.

Stå til høyre – gå til venstre

– Dette står det på begge sider av alle rullebåndene på Kuben. Men det er svært få som respekterer dette, noen står to og to i rullebåndene og noen står midt i. Dette vil jeg kalle tankeløshet, gjør det som står «svart på hvitt», og tenk på medkundene. Likevel finnes det noen som er flinke, som står på høyresiden av rullebåndet, slik at vi som ønsker å gå i rullebåndene får gått, sier en av Kubens kunder.

LES OGSÅ: Trappeterrorister (Leserinnlegg)

Lager du brente mandler?

– Vi etterlyser en som lager og selger brente mandler! Vi skulle så gjerne hatt med en på vårt julemarked i Fengselet. Har prøvd diverse kanaler uten hell så langt. Vet det er en person som holder på med dette her i distriktet. Kjenner til han? spør Ellen Sofie.

DIKT

Parkerpenn blues

Elle melle rote rundt.

Fyll og rør er ikke sunt.

Hadde deg jo her i går,

frustrasjon er alt jeg får.

Elle melle kulepenn,

du er jo min beste venn.

Hvorfor er du nå blitt borte?

Er det andre som har gjort det?

Hue er som natten sorte,

verre enn ei verkevorte.

Elle melle surrehue,

hele sinnet i lys lue.

Felefransen Vistekleiven

Brenner du for noe til Direkte linje? 
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags