– Jeg ble så glad da jeg så fredagens førsteside i Ringerikes Blad. Så flott at skolene er budsjettvinnere med utbygging, og at linjene beholdes. Dette sammen med ny skole på Benterud, og andre flotte skoler vi har, er gode nyheter for hele distriktet vårt. Jeg gledet meg også stort over bildet av de glade og smilende ungdommene på første side, sier Inger Lise Jøssund til Direkte linje.

– DNB reduserer lønna vår

– Jeg har dessverre ikke fått noen reaksjoner, etter det jeg har sett, på min beklagelse over DNBs nye stunt med å ta betalt for å ha pengene våre til oppbevaring. Dette er altså en avgift/skatt vi nå skal betale. Bryr vi oss ikke lenger, når noen vil redusere lønna vår på denne måten. Vi skal altså nå betale for å få penga våre. Hvor går dette hen, spør John Bakken i en e-postkommentar til Direkte linje.

Svindel på e-post

En leser advarer mot e-poster som informerer om at du har penger innestående på konto. E-postene kommer stadig fra mange ulike avsendere. – Her er det noen som forsøker å lure oss. Slike e-poster vil jeg advare mot å svare på. Ofte er de også skrevet på dårlig norsk, skriver vår kilde til Direkte linje.

– Takk til ambulanse og legevvakt

– Jeg takker dere for lynsnar hjelp allerede på vei til legevakten, hvor jeg videre ble tatt hånd om med behandling da jeg fikk akutt pustebesvær som jeg ikke greide å takle tross medisinering natt til søndag 18. desember. Dere er kjempedyktige. Ønsker dere alle god jul og et godt nytt år! Mvh Ellen Strøm Fiane.

Ringveien

– Til den det måtte gjelde! Sving innom og fjern skiltet med «Fartsdempere» siden veien er ferdig, sier en mann fra Veienmoen.

Brenner du for noe til Direkte linje? 
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no