– Det gjøres en kjempeinnsats på Ringkollen

Ola Landmark skryter av forholdene for skigåing på Ringkollen.

Ola Landmark skryter av forholdene for skigåing på Ringkollen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Skiløyper

Direkte linje– Det er i det siste skrevet noen ord om skiløypene ut fra Ringkollen. Jeg synes løyper og forhold er utrolig flotte - og bortsett fra i enkelte ekstremsituasjoner - alltid. Skulle det unntaksvis hende at en traseer ikke er nypreparerte er grunnen at maskiner må prioriteres til bedre formål, for eksempel barneskirenn, sier Ola Landmark, og fortsetter:

– Det gjøres en kjempeinnsats på Ringkollen – ikke minst også sommerstid for å sørge for godt grunnlag. Vi skal være glade for Skiforeningen, gode prepareringsmaskiner og fremfor alt Storbråten og folkene rundt han som gjør en toppinnsats og alltid yter full service. Med tanke på hvor få som selv på gode skisøndager er å se i løypene litt utenfor allfarvei kan en nok heller lure på hvor lenge det er økonomi, vilje og grunnlag til å holde hele det omfattende løypenettet i denne delen av «skauen» i den stand det har vært denne og tidligere vintre, sier Landmark, som sender en takk.

Natursvin

– På en tur i dag på turstier i Hvervenskogen, ser vi at noen har funnet det for godt å dumpe mat av alle slag rett ved en sti. Pølser og brød, salater og annet. Meningsløst, sier familien Magnus.

Stor takk

– Jeg bor på Hønen gård bo- og mestringssenter. Nå vil jeg få sende en stor takk til Ringerike kommune for måten de rydder snø på her hos oss. God framkommelighet er eksta viktig for oss og her gjør kommunen en kjempeflott jobb, sier Åge Andersen.

Brenner du for noe til Direkte linje?
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags