– Hva med gratis parkering?

En innringer til Direkte linje tror at gratis parkering for handlende i Sentrumskvartalet kan gi positiv effekt.

En innringer til Direkte linje tror at gratis parkering for handlende i Sentrumskvartalet kan gi positiv effekt. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

– Jeg leser i Ringerikes Blad tirsdag at Haakon Tronrud ønsker å få inn en ny matbutikk i Sentrumskvartalet, og det er fint. I den sammenheng lurer jeg på om det vil bli vurdert å tilby en time eller to gratis parkering i parkeringshuset slik som på Kuben? For det kunne vel også bidra til økt handel, sier Rigmor Holm Johansen til Direkte linje.

– Vi savner bussen vår!

– Vi eldre som bor i bydelen Høyby/Veienmoen venter fremdeles på den kjære bussen vår som ble borte for oss for over to år siden. Vi er mange gamle uten sertifikat som må ta oss fram på smale og bratte veier til sentrum. Tenk om en avgang eller to til Heradsbygda kunne svinge innom oss, sier en av våre eldre lesere til Dirkte linje.

– Selvkostprinsippet og Olav Bjotveit

 – Tidligere kommunestyrerepresentant Olav Bjotveit er også opptatt av urimelige avgifter, ifølge innlegget hans i Direkte linje 6. mars: «Det blir visst dyrt å vanne plenen». Men mens jeg satt sammen med Olav i kommunestyret, kom det likevel ingen forslag fra ham om reduksjon av noen avgifter. Han husker nok hvem som var sterkt imot nye avgifter på eksempelvis tette tanker. Så til Olavs spørsmål om hvilke avgifter jeg mener er for høye. Eksempler: Grensejusteringer, riving - og at en service-etat forlanger en timepris på 1.100 kroner. I tillegg er jeg bekymret over at deler av teksten i betalingsreglementet er komplett uforståelig. Jeg ønsker ikke å redusere noe tjenesteområde, kun å sette søkelys på selvkostprinsippet. Hvilket også er gjeldende i vann/kloakk, skriver Steinar Larsen i en e-post til Direkte linje.

– Rødstrupe hele vinteren

– Jeg ser i avisen tirsdag at rødstrupen er sett på Røyse. Ved Follum i Hønefoss har jeg sett både rødstrupe og svarttrost hele vinteren. Svarttrost har jeg sett om vinteren tidligere år også, men dette er første vinteren rødstrupen har vært å se i vintermånendene, sier en leser som bor i Follum-området.

Brenner du for noe til Direkte linje?
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags