– Dårlig vei til Røsholmstranda

I dagens Direkte linje handler det blant annet om veien som fører fram til Røsholmstranda.

I dagens Direkte linje handler det blant annet om veien som fører fram til Røsholmstranda. Foto:

DEL

Direkte linje– Er det kommunen eller private grunneiere som har ansvaret for å holde veien fra Snyta til Røsholmstranda i farbar stand? Vi blir stadig oppfordret til å bruke sykkel, og det gjorde vi i helgen. Men maken til dårlig vei skal man lete lenge etter. Flere steder måtte vi stå å sykle for ikke å skade «understellet», sier en innringer.

LES OGSÅ: Røsholmstranda er en perle: – Men kast søppelet ditt selv!

Sykkelforbud

– Det er vel på tide å få bort sykkelforbud-skiltene i forbindelse med passasjen ved Brutorget nå. Hilsen en som sykler der hver dag.

LES OGSÅ: Derfor lukter det røde sykkelfeltet

Takk

– Jeg er blind og bor på Hønen. Forleden dag skulle jeg gå til Kiwi, men på grunn av noe røykutvikling i Hønengata, fikk jeg problemer. En 13 år gammel jente som jeg vet bor i Hønen Allé hjalp meg da til Kiwi og helt tilbake. Dette synes jeg var helt fantastisk av henne, og hun fortjener virkelig en stor takk, sier Åge Andersen til Direkte linje.

Brutorget

– Enig med I. Odda, Brutorget har blitt så fint! Til dere som var negative til utbyggingen: Ta en tur rundt Brutorget, Øyabakken, Fossveien! Det framstår ryddig, solid og pent, sier J.M.

Brenner du for noe til Direkte linje?
Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags