– Kan Ringerike kommune svare på hvorfor man pusset opp hovedbygningen både innvendig og utvendig i fjor, for så og rive den ned? Det minner om en særdeles slett saksbehandling og dårlig planlegging, mener Vidar Grosvold, opprinnelig Askværing.

BAKGRUNN: Kafeen på Røsholmstranda rives - og gjenoppstår

– Frustrert over byggestøy

– Nå er jeg temmelig frustrert. Jeg bor i Stabells gate over Alfred. Tronrud borer og borer – og nå er klokka 19.51. De starter før fuglene har fått på seg sko, og avslutter aldri! Jeg bare lurer på hvor seint grensen for slikt bråk kan tolereres? Det bor småbarnsforeldre i området, skriver Astrid Lund i en e-post til Direkte linje.

BAKGRUNN: 70 nye leiligheter midt i Hønefoss

– Må trappe ned eiendomsskatten

– Nå ser jeg det regelrett skrytes av at vi endelig er ute av Robek. Da har jeg lyst til å minne Kjell B. Hansen og hans politikerkolleger på lovnadene ved innføring av eiendomsskatt, at den dagen vi kom oss ut av Robek, ville eiendomsskatten gradvis bli trappet ned. Nå har dere sikkert fått med dere at vi er på vei ut av Robek. Men vi er fortsatt belemret med eiendomsskatt. Er det slik at trappetrinnet er for høyt til å begynne nedtrapping, eller er dette nok et falskt valgfleskløfte? Skal dere politikere beholde en snev av verdighet, bør dere vise at dere har handlingskraft nok til å starte denne nedtrappingen. Hvis dere ikke gjør det, faller min og mange andre sin respekt for politikere bort, og da bør dere skjønne hvorfor valgdeltakelsen, ved stortingsvalg og kommunevalg, er så lav, skriver Bjørn R. Pedersen til Direkte linje.

Brenner du for noe til Direkte linje? 
Ring 32 17 96 66 eller send epost til [email protected]